Konec aprila je svoje tri-mesečno pripravništvo v Bruslju zaključila mlada Prekmurka!   Patricija, hvala in vse dobro še naprej! Verjamem, da ti bo tako kot nam Bruselj ostal v lepem spominu.   Spodaj zato z veseljem delim zapis, ki ga je o svoji izkušnji sestavila Patricija. 

"Moje pripravništvo v Evropskem parlamentu pri Matjažu in njegovi ekipi je bilo izjemno koristno za moj strokovni in osebni razvoj. V času pripravništva sem delala na različnih projektih in nalogah, ki so bile pomembne in so imele vpliv na delo poslanske skupine.

Ekipa, pri kateri sem delala, me je sprejela kot del njihovega tima in mi dala priložnost, da se izkažem s svojim znanjem in izkušnjami. Niso me obravnavali kot pripravnico, ampak kot pomemben člen v njihovi skupini. Dodelili so mi naloge, katere so se nanašale na pripravo poročil in dokumentov, spremljala sem seje in se udeleževala pomembnih dogodkov. Vse to mi je omogočilo, da sem se naučila veliko o delu v Evropskem parlamentu.

V celoti sem bila zadovoljna z izkušnjo, ki sem jo imela kot pripravnica tukaj v Bruslju. Počutila sem se dobro, da sem del te ekipe in da sem imela priložnost sodelovati pri pomembnih projektih. To mi je omogočilo, da sem zrasla kot posameznica in se naučila, kako delati v dinamičnem in zahtevnem okolju. Zelo sem hvaležna za to izkušnjo in jo bom vedno cenila, nazaj na te čas pa se bom ozirala s toplimi spomini."

 

- Patricija Pregelj